Vloženo dne: 9.2.2015

Neděle 8.2 od 19:00 hodin, měla patřit dohrávce Hradec Králové - SK Slavia, za odložený zápas ze 30.1, z důvodu účasti reprezentantů z obou klubů na akcích Reprezentace ČR U19 a U21. Zápas však odehrán nebyl, neboť rozhodčí společně s delegátem shledali palubovku v hale TJ Slavia Hradec Králové jako ohrožující zdraví hráčů a tím nezpůsobilou pro odehrání ligového utkání.

Bez úvodního hvizdu, před poměrně slušně zaplněnou halou příznivci především našeho klubu, rozhodčí zápas ukončili.

Důvodem nesehrání zápasu není odmítnutí nastoupit, ze strany našeho klubu, ale rozhodnutí hlavního rozhodčího, jako osoby odpovědné za zdárný průběh utkání a zdraví zúčastněných hráčů. Osud utkání budou mít nyní v rukou kompetentní orgány FAČR, především Disciplinární komise. Variant řešení je několik.

My se touto cestou omlouváme všem věrným fanouškům, kteří přicestovali do Hradce Králové podpořit náš klub, za vzniklou situaci, na které však neneseme vinu. "Zbytečný" výjezd vám určitě vykompenzujeme v rámci některého z našich domácích utkání. Děkujeme za podporu!

Ve fotogalerii ilustrační dokumentace stavu palubovky, těsně před výkopem utkání, po pokusech pořadatelů uvést ji do provozuschopného stavu. Oficiální dokumentaci pořídili rozhodčí téměř hodinu před utkáním. Omlouváme se za nekvalitu fotografií, mají co nejvíce přiblížit, proč sudí týmy na tuto palubovku nevpustili. Jednalo se především o značné praskliny a trčící ostré třísky na mnoha místech palubovky. (Tento názor je pouze spekulací klubu, žádná oficiální zpráva nebyla FAČR prozatím vydána.)

(K volbě tohoto termínu: Z nabídky domácího klubu jsme volili tento termín z několika důvodů. Jedním bylo, že další navrhované termíny v pátek 20.2 a sobotu 21.2 byly hned po derby 18.2, a nyní bychom byli více než dva týdny bez mistrovského zápasu, termíny kolidovaly se zahájením fotbalové ligy a výjezdem SK Slavia do Liberce, a hlavně o tomto víkendu bude opět reprezentační akce juniorských reprezentačních kategorií, kde je předpoklad opětovné nominace našich hráčů, a tudíž nemožnost akceptování termínu jako hracího dne.)
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700