Vloženo dne: 17.12.2009

Vysoké Mýto poskládalo v letošní sezóně vynikající tým, a daří se mu. My jsme naopak v krizi, a nemůžeme protrhnout smůlu, která se na nás v posledních utkáních lepí. A nejinak tomu bylo i v utkání proti Nejzbachu. Tým bojoval, dřel, ale ve vyrovnaném utkání mu chyběl pověstný kousek štěstí, aby dosáhl na body. Utkání navíc ovlivnil rozhodčí Hoffman několika výroky, které se dají nazvat minimálně spornými. To nám však body v tabulce nyní již nepřipíše, a tak nám nezbývá nic jiného než pokorn bojovat dál, a pokusit se nepříznivou sérii zvrátit v dalším utkání.

Fanoušci viděli kvalitní bojovné utkání, které se muselo líbit. Mělo nasazení, emoce, padaly branky, šance i pěkné futsalové akce byly k vidění na obou stranách. Na naší straně sehrál výborné utkání Matějka, a nejen proto, že byl autorem obou našich branek. Tu první vstřelil výbornou křížnou střelou po úniku podél autové čáry. Drželi jsme vedení, avšak nevyvarovali jsme se chyby nezavřením středu, kam si dal míč podél Pacheca a vyrovnal. Téměř vzápětí po pěkné spolupráci s Bejdou opět skóroval Matějka, a my si dali za úkol již do konce poločasu držet míč a neinkasovat. Rozhdčí Hoffman však v krátkém časovém sledu odpískal dva zákroky, které fauly nazývat nejde, a domácí kopali 10m kop. Exekutor míč napálil do tyče, projevilo se ale, jaké "štěstí" nás v poslední době provází. Míč se odrazil do temene Knoblochovi hlavy a poté do brány. Vyrovnáno 2:2. Ještě do poločasu jme mohli opět vést, ale Kracman nedokázal téměř z brankové čáry míč dopravit až za ni.

Druhý poločas začal naší další velkou šancí, ale Ulich tváří v tvář Gerčákovi neuspěl. Hra byla poté zcela vyrovnaná a začínalo být jasné, že pokud se jednomu z týmů podaří vstřelit branku vyhrál. To se povedlo domácím. Sudí Hoffman v blízkosti naší branky otočil aut který jsme měli zahrávat ve prospěch domácích, naše čtveřice včetně brankáře připravená rozehrávat míč ztratila koncentraci, a soupeř zmatků v naší obraně využil. Přesto ještě zbývalo dost času. Přistoupili jsme k riskantnější hře, a 4 minuty před koncem k power-play. Ta se nám však nevydařila a ještě 2x v ní inkasovali.

Již cesta do Vysokého Mýta nebyla po čestvě nasněžené a umrzlé silnici žádná "lahůdka". Po utkání došlo navíc k dopingové kontrole, a protože naši hráči měli trochu problém "vyronit" potřebných 150 ml, odjížděli jsme domů až v pozdních nočních hodinách, a do postelí se dostali až téměř k ránu.

Gratulujeme soupeři k vítězství.

Vysoké Mýto - Slavia Praha 5 : 2 (2 : 2)

Rozhodčí: Smreček Ladislav (7,8), Hofmann Rudolf (7,8). Delegát: Strnad Karel Diváků: 450
Branky: 5. Lištván Jan (Formánek Pavel), 19. Lištván Jan, 27. Lištván Jan, 39. Formánek Pavel, 40. Vácha Tomáš - 14. Matějka Tomáš (Pleyer Petr), 17. Matějka Tomáš (Pleyer Petr)
ŽK: Formánek Pavel, Novotný Pavel, Lištván Jan - 0
Vysoké Mýto: Gerčák Jakub, Gerčák Libor, Formánek Pavel, Brychta Martin, Novotný Pavel, Michalec Roman, Unger Jaroslav, Lištván Jan, Vácha Tomáš, Chadima Marek, Jelínek Ondřej, Horyna Václav Trenér: Roman Páral
Slavia Praha: Knobloch Ondřej, Bejda Stanislav, Pleyer Petr, Ulich Ivo, Pacheco Davide, Macháček Pavel, Kracman Matěj, Hrdina Martin, Matějka Tomáš, Bellada Jaroslav Trenér: Petr Nedvěd

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700