Autor: Michal Pavlík   Vloženo dne: 11.1.2015

Futsalisté Slavie Praha hostili v nedělním utkání 14. kola CHANCE futsal ligy FC Tango Brno. Hosté si z hlavního města odvezli vysoké vítězství 9:2. Tango mělo od začátku zápas ve svých rukách a už o přestávce vedlo 6:1. Nejpilnějším střelcem Moravanů byl čerstvě vyhlášený talent roku Radim Záruba, který dal sešívaným šest branek. V domácím dresu se poprvé objevil bývalý fotbalista Slavie David Kalivoda, a tak si alespoň fanoušci z Tribuny Sever mohli zaskandovat oblíbené „Kalivoda ole!“.

Trenér Slavie Martin Brychta musel být po zápase hodně nespokojený: „Výsledkově hodnotím zápas negativně. Prohra o takovou porci branek je hodně. Musím uznat sílu soupeře. Byli jsme připravení na jejich první čtyřku, která je poloreprezentační a rozhoduje jejich zápasy. Měli jsme na ně připravenou taktiku. Bohužel, vrátili jsme se zpět do října, kdy jsme nedávali góly z vyložených šancí. Místo toho, abychom dva-nula vedli, tak jsme jedna-tři prohrávali.“

Do hry poprvé naskočil ex-ligový fotbalista David Kalivoda. „David s námi absolvoval dva tréninky. Za určitých podmínek jsem ho chtěl za každou cenu vyzkoušet. Hrál a myslím si, že je podobný typ jako Ivo Ulich, který kdysi naskočil do futsalové Slavie, a odehrál si své,“ řekl na jeho adresu trenér Brychta.

Na druhé straně kouč Tanga Brno Vlastimil Bartošek hýřil úsměvy. „Výsledek hovoří jasně. Byli jsme lepší ve všech situacích, ale ze začátku jsme soupeři dvakrát namazali a podržel nás brankář Bočánek. Po těch vstřelených brankách jsme zápas ovládli a nebylo co řešit. Opět jsme se však nevyvarovali chyb. Zkušené mužstvo by nás asi potrestalo,“ řekl po utkání trenér Tanga.

SK Slavia Praha – FC Tango Brno 2:9 (1:6)

Branky a nahrávky: 8. Homola (A. Hrdina), 23. Homola (A. Hrdina) – 2. Záruba (Belej), 10. Záruba (Chadzidis), 10. Belej (Chadzidis), 12. Záruba (Buršík), 12. Mareš (Belej), 13. Záruba (Chadzidis), 26. Záruba (Chadzidis), 30. Vlček (Belej), 31. Záruba (Belej). Rozhodčí: Velebil – Mráz. ŽK: Eisenreich, Kosina, Novotný – Chadzidis. ČK: 13. Kosina (SKS). Diváci: 200.

Slavia Praha: Malina (Kučera) – Homola, Žampa, Matějka, Kalivoda, Brychta, A. Hrdina, Kosina, Oliva, Eisenreich, Novotný, Bozděch, Vejvoda. Trenér Martin Brychta.

Tango Brno: Bočánek (Kubíček) – Buršík, Vlček, Záruba, Šidla, Brůna, Belej, Cenek, Svoboda, Chadzidis, Mareš. Trenér Vlastimil Bartošek.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700