Vloženo dne: 15.12.2009

V podstatě již jen torzo sestavy zbylo pro utkání v Brně. K dlouhodobě zraněným přibyl pobyt Ulicha v zahraničí a vykartovaný Hrdina. Sestavu jsme proto doplnili o Kracmana staženého z hostování v Mladé Boleslavi, zkušené fotbalisty Svátka a Pavla Macháčka, a pokusili se Brno "přetlačit" individuální kvalitou. Nepovedlo se. I nadále se potýkáme se špatnou koncovkou, která nás provází, a tak jelikož jsme trvalou územní převahu nedokázali přetavit v góly, odjeli jsme z Brna s prázdnou. Týmu se nedá upřít snaha, musíme být trpěliví a doufat, že se střelecké štěstí opět vrátí.

Do utkání jsme nevstoupili špatně a vypracovali si několik gólových příležitostí, z nichž se ujmula pouze jedna. Svátek s Macháčkem zrealizovali přečíslení a vedli jsme. Hra oboustranně postrádala kvalitu a pohyb, což diváci dávali oběma týmům najevo. Ke konci poločasu jsme se dokonce získali výhodu 10m kopu, který však Macháček neproměnil, a soupeř následně potrestal naší nedůslednost vyrovnávací brankou, byť první vážnou střelu musel předtím Knobloch likvidovat až někdy ve 13 minutě.

Ve druhém poločasu se obraz hry nezměnil. Domácí uzavřeni před brankovištěm, my obléhali branku, dokázali vypracovávat i další šance, avšak buď jsme míč nedokázali dopravit ani do prázdné branky, nebo střely likvidoval opět vynikající Tuháček. A tak přišel trest, když nás dvakrát vytrestal Mica. V power-play dokázal snížit Pleyer po příhře Macháčka, vyrovnat se nám už bohužel nepodařilo, a je nyní zcela marné říkat, že minimálně bod jsme si zasloužili. Skóre se již nezměnilo, ani po mimořádné šanci pár vteřin před koncem.

Gratulujeme soupeři k výhře, nám nezbývá než bojovat dál.

Kajot Helas Brno - Slavia Praha 3 : 2 (1 : 1)

Rozhodčí: Venc Radek (8,2), Skřítecký Aleš (8,2). Delegát: Blažek Marek Diváků: 280
Branky: 18. Lacko Ivan, 35. Mica Tomáš (Semerád Miroslav), 36. Mica Tomáš - 14. Macháček Pavel (Svátek Jan), 39. Pleyer Petr (Macháček Pavel)
ŽK: Bršťák Juraj - Matějka Tomáš, Svátek Jan, Macháček Pavel
Kajot Helas Brno: Tuháček Karel, Konečný Marek, Maša Martin, Galia Tomáš, Šíma Jiří, Pánek Jan, Sýkora Radek, Dornay Jan, Mica Tomáš, Semerád Miroslav, Lacko Ivan, Bršťák Juraj Trenér: Loup
Slavia Praha: Knobloch Ondřej, Bellada Jaroslav, Bejda Stanislav, Oliva Petr, Kosina Jan, Matějka Tomáš, Pleyer Petr, Pacheco Davide, Kracman Matěj, Svátek Jan, Macháček Pavel Trenér: Nedvěd

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700