Autor: Michal Pavlík   Vloženo dne: 5.12.2014

Futsalisté Chrudimi porazili ve čtvrteční předehrávce 11. kola CHANCE futsal ligy Slavii Praha na její palubovce jednoznačně 5:1. V úvodu však mohlo být vše jinak. Slávisté ještě plni síly, se uzavřeli na své vlastní polovině a drželi mistra mimo dostřel Kučery. Naopak sami zaskočili soupeře agresivním napadáním, které vycházelo a sešívaní toho mohli využít k možná i několikabrankovému vedení. V koncovce však domácí opět zklamali.

Poločasového vedení 2:0 se Chrudim ujala po trefách Alvarita a Rešetára. Když už spěl zápas do své poslední čtvrtiny, přidali hostí další dvě branky, tentokrát z futsalek Maxe a Kilmera. Slavia dokázala odpovědět ve 33. minutě, kdy se z branky radoval Brychta, ale poslední slovo měl český mistr. Max svou trefou pečetil výhru Východočechů – 1:5. Těsně před tím trefil domácí Pospíšil tyč.

„Z naší strany šlo o celkem povedené utkání,“ řekl trenér Slavie Martin Brychta a vysvětlil proč: „Věděli jsme o síle Chrudimi, ale bohužel, nevyvarovali jsme se individuálních chyb a inkasovali jsme dva góly. Celkově si myslím, že jsme přes prohru sehráli povedené utkání. Je škoda, že jsme hned na začátku nevyužili pár brejků. Dokonce jsme šli dvakrát sami na brankáře. Kdybychom dali první gól my, mohlo jít o úplně jiné utkání.“

Spokojenost pochopitelně panovala i na chrudimské lavičce. „Slavia nastoupila do zápasu s tím, že bude hrát s dobrou defenzivou, což se jí dařilo. Domácí počítali s tím, že budou hrát na brejky. Pár brejků se jim podařilo realizovat, ale většinu z nich zastavila naše obrana nebo Jakub Žďánský. Dokázali jsme využít několik šancí, čímž jsme zápas rozhodli,“ zhodnotil zápas asistent hostujícího trenéra Jaroslav Bartušek.

SK Slavia Praha – FK ERA-PACK Chrudim 1:5 (0:2)

Branky a nahrávky: 33. Brychta (Vejvoda) – 12. Alvarito (Rodrigo), 17. Rešetár, 27. Max (M. Mareš), 29. Kilmer (M. Mareš), 40. Max (Kilmer). Rozhodčí: O. Černý – Rybka. ŽK: A. Hrdina (SKS).

Slavia Praha: Kučera (Malina) – Matějka, Brychta, Eisenreich, A. Hrdina, Novotný, Vandas, Vejvoda, Žampa, Kosina. Trenér Martin Brychta.

Chrudim: Žďánský (Ton) – Koudelka, Chmelík, M. Mareš, Max, Kilmer, Evandro, Alvarito, Rodrigo, Rešetár, Slováček, Felipe. Trenér Daniel Ibañes.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700