Autor: Daniel Kolman   Vloženo dne: 18.11.2009

Přiznejme objektivně, možná až příliš krutá prohra pro našeho soupeře, který si v utkání dokázal vypracovat několik velmi slibných brankových příležitostí, přes někdy až bohorovnou a statickou obranu našeho týmu. Rozhodujícím faktorem vítězství byla o poznání větší zkušenost našeho mužstva a individuální kvalita jednotlivých hráčů. Zatímco my jsme svoje příležitosti dokázali z větší části proměňovat, soupeř nikoliv. Kdyby utkání nakonec skončilo poměrem 16:8 a ne 8:2 nikdo se nemohl divit. Zisk tří bodů však byl zcela zasloužený.

Utkání začalo šancemi na obou stranách, dokonce se zdálo že hosté byli v několika případech blíže brance, než-li náš tým. V 5. minutě se však přes špatně postavenou zeď trefil Ulich, a tým uklidnil. Poté co jsme hned v 7. minutě dvakrát rychle po sobě udeřili, zdálo se rozhodnuto, zvlášť když ve 14. minutě skóroval po pěkné akci Matějka, který před tím snad z kroku přestřelil prázdnou branku :) Na přelomu poločasů jsme soupeře nechali korigovat, a skeptici se začali obávat zda se nebude opakovat zápas s Pardubicemi, kdy jsme málem ztratili jednoznačné vedení.

Zlomová byla doba kdy se přiblížila poslední desetimutovka. My jsme neproměnili brejkové přečíslení, a soupeř z protiútoku nastřelil břevno. Opět jsme se dostávali do útoku my, když Pleyer na polovině hřiště obral o míč Neumanna, ten jej nedovoleně zastavil, a musel do sprch. Přesilovku jsme v samotném závěru proměnili, a vzápětí zvýšil Hrdina na 6:2. V závěru se šel po druhém "žlutém faulu" sprchovat i Pacheco. V oslabení jsme nejenže neikasovali, ale naopak Hrdina dokázal skórovat, čímž završil na konečných 8:2.

Slavia Praha - Olympik Mělník 8 : 2 (4 : 1)

Rozhodčí: Novotný Josef (8,2), Melničuk Vladimír (8,2). Delegát: Hora Jan Diváků: 250
Branky: 5. Ulich Ivo, 7. Kamenický Jaroslav (Bejda Stanislav), 8. Mařík Stanislav (Hrdina Martin), 14. Matějka Tomáš (Bejda Stanislav), 30. Bejda Stanislav (Hrdina Martin), 32. Hrdina Martin (Mařík Stanislav), 36. Mařík Stanislav (Kamenický Jaroslav), 37. Hrdina Martin (Ulich Ivo) - 18. Spal Václav (Čermák Jan), 21. Spal Václav (Bouška Milan)
ČK: Pacheco Davide - Neuman Ondřej
Slavia Praha: Knobloch Ondřej, Kamenický Jaroslav, Pleyer Petr, Ulich Ivo, Imlauf Marek, Pacheco Davide, Mařík Stanislav, Hrdina Martin, Bejda Stanislav, Matějka Tomáš, Kosina Jan, Bellada Jaroslav Trenér: Nedvěd Petr
Olympik Mělník: Saibt Radek, Spal Václav, Pokorný Jakub, Brožek Daniel, Beránek Jiří, Neuman Ondřej, Hakl Filip, Čermák Jan, Bouška Milan, Huráb Tomáš, Hnízdil Daniel Trenér: Stříž Michal

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700