Autor: Daniel Kolman   Vloženo dne: 4.11.2009

eFutsal.cz - Jasnou výhrou chrudimského týmu skončilo úterní přípravné utkání mezi mistry Čech a Slovenska. V Heřmanově Městci se ERA-PACK představil s novým složením čtyřek, ale především s Romanem Marešem v sestavě. Domácí kralovali utkání od samého začátku a jejich kombinace byly velmi nebezpečné, ale poprvé udeřilo před Hloušovou brankou. V 11. minutě se totiž k tečovanému míči dostal šťastně Rejžek a hlavou otevřel skóre na 0:1. Vyrovnání ale bylo rychlé a jeho autorem byl Michal Mareš, se kterým trenér Stejskal zřejmě počítá pro UEFA Futsal Cup, přestože tento hráč je aktuálně zpátky v druholigovém H.Brodu.

Do poločasu ERA-PACK soupeře přehrával a svou převahu vyjádřil dvěma góly Mikana, které si byly velmi podobné. Roman Mareš nastřeloval míč do pokutového území a zkušený kanonýr zasouval míč do sítě. Poločas tak Chrudim vyhrála 3:1, přestože šancí skórovat měla o hodně víc, například když Max neproměnil pokutové kop.

Převaha českého mistra se projevovala i po změně stran a i když i Slov-Matic předvedl několik dobrých okamžiků, nebylo pochyb, kdo směřuje zápas ke své výhře. Max si trochu zpravil chuť a byla mu připsána branka na 4:2, přestože by se spíš dala označit za klasického "vlastence". Mikita pak snížil na 4:2, ale to bylo gólově ze strany Slov-Maticu vše.

Chrudim přidala v poslední desetiminutovce další tři branky a konečným výsledkem 7:2 ukázala, že na blížící se UEFA Futsal Cup jde její příprava správným směrem. Složení jejích čtyřek je pochopitelné ze sestavy k utkání, Bouška a Vladyka se tentokrát do hry nezapojili, Hlouš odchytal proti Slov-Maticu celé utkání.

ERA-PACK Chrudim - Slov-Matic Bratislava 7:2 (3:1)

Branky: 12. Mareš M., 18., 19. Mikan, 26. Max, 33. Mareš R., 35. Cacau, 40. Rešetár - 11. Rejžek, 28. Mikita
ERA-PACK: Hlouš, Meller - Cacau, Mareš R., Mareš M., Mikan, Rešetár, Kroulík, Pica-Pau, Max, Vladyka, Bouška
Slov-Matic: Poluch, Gašparovič - Sláma, Čambal, Berky, Frič, Mikita, Halko, Varady, Rejžek, Bartošek, Mikletič

Zdroj: eFutsal.cz

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700