Autor: Daniel Kolman   Vloženo dne: 9.10.2009

TEPLICKÝ DENÍK - Zřejmě dosud nejlepší divácká kulisa soutěže provázela čtvrteční televizní předehrávku futsalové ligy v zaplněné teplické sportovní hale. Tábory fanoušků obou klubů bičovaly souboje na palubovce do maxima, přestávky zpestřila taneční skupina Viva Jump, pozornost zejména dětí poutal maskot, vlk Balfa. Domácí rozhodli o plném bodovém zisku už v prvním poločasu. Hosty z Edenu nepustili téměř k ničemu, svůj dosud nejlepší zápas hrál Němec Kevin Reinhardt. Už ve 4. minutě předvedl skvostký slalom, zakončený neméně pohledným gólem.

Když ve 12. vybídl Portugalec Vini kolegu Dlouhého ke zvýšení náskoku, rozehráli se Tepličané k výkonu, který hostům nadělal hodně starostí.

Ve famózní formě hrající Reinhardt potrestal nevyužitou šanci S. Bejdy po Evandrově kiksu a připojil třetí úder. S koncem poločasu napravil S. Bejda zaváhání a jemným lobem poprvé (a naposledy) rozvlnil síť za Vozárovými zády. Silným dopingem pro Pražany byla skupina jejich příznivců. Neúnavně hnali svůj tým do obrátek a stihli pobavit domácí publikum svléknutím svršků, aby si ponechali pouze trenýrky.

Ve druhé části zápasu už publikum vidělo jediný gól. Padl v závěru, kdy sešívaní sáhli k power play. Z otočky pečetil výsledek Brazilec Graciano a dotáhl se s osmi trefami na vedoucího kanonýra ligy Radka Mikana z ERA–PACK Chrudim. Hosté z Edenu budou z této části střetnutí vzpomínat na 21. minutu a sólový nájezd Holečka, kterým však brankáře Vozára nepřekonal. Napravit neúspěch mu chtěl zřejmě pomoci domácí Vini. Otálel s přihrávkou a Holeček razítkoval tyč. Svůj třetí gól měl na noze bojovník Reinhardt. Vydřel v souboji balon, ale radost mu po střele překazil slavistický gólman. Zasloužený potlesk provázel do šaten oba celky.

Ohlasy trenérů, hráčů v sobotním vydání Teplického deníku.

FC Balticflora – Slavia Praha 4:1

Branky: 4. a 15. Reinhardt, 12. Dlouhý, 37. Graciano – 20. Bejda. Rozhodčí O. Černý, Kaštánek. ŽK: Tolstov, Djatlov (oba FCB). Poločas 3:1. Diváci: 550.

FC Balticflora: Vozár – Evandro, Tolstov, Graciano, Reinhardt – Stejskal, Djatlov, Dlouhý, Vini.

Slavia Praha: J. Bellada – Hrdina, Kamenický, Ulich, Pleyer – Matějka, Macháček, Bejda, Oliva.

Článek v Teplickém Deníku naleznete zde !

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700