Autor: Oldřich Pánek   Vloženo dne: 22.9.2009

Reprezentační přestávku vyplnil náš A tým pátečním přátelským utkáním s vloni ještě prvoligovým týmem SK Kladno na jeho palubovce. Do utkání jsme nastoupili ve velice kombinované sestavě, když místo hráčů v reprezentačních výběrech (Oliva, Kosina, Mařík) a zraněných (Kamenický, Ulich, Bejda, Bellada) dostali šanci poprat se o sestavu další hráči našeho kádru. Jejich výkon byl ale ve většině případů velkým zklamáním. Domácí zaujali vynikajícím, futsalově vyspělým výkonem , když prim hráli zejména reprezentanti České republiky do 19 let.

A to především Abrhám (přestupuje do našeho klubu a bude nastupovat v juniorských týmech) a Zapletal (na Kladně je na hostování z našeho klubu). Domácí byli v utkání snad až mimo posledních deset minut naprosto vyrovnaným soupeřem a tak utkání skončilo zaslouženou remízou 1:1. Kladno se ujalo vedení krátce po přestávce kdy se prosadil Chaloupka, za náš tým vyrovnával minutu před koncem z penalty nařízené po ruce jednoho z domácích hráčů kapitán Martin Hrdina.

Trenér Petr Nedvěd hodnotil utkání takto: Kladno se představilo jako velice kvalitní mladý tým, s výborným pohybem, kvalitní obranou a bude určitě šťikou druhé ligy. Velice se mně líbili mladí hráči soupeře Fujdiar a Abrhám, kteří mají před sebou velkou futsalovou budoucnost. Přátelské utkání určitě splnilo účel, ukázalo nám další věci, zejména to s kým se počítat dá a s kým ne. Přístupem a předvedenou hrou některých hráčů, jsem velice zklamán, nemusí se dařit, ale když hraju za tak slavný klub jako je Slavia Praha, musím nechat na hřišti vše a nemůže chybět bojovnost a nasazení. Pozitivem určitě byly některé kombinace první čtyřky a vyzkoušení si power play v závěru utkání.

SK Kladno - SK SLAVIA PRAHA 1:1 (0:0)

Branky: 23. Chaloupka (Čížek) - 39. Hrdina

ŽK: 32. Holeček, 38. Macháček R.

Sestavy:

Kladno: Čížek - Výborný, Abrhám, Studený, Fujdiar, Kroh, Zapletal, Vincenc, Chaloupka, Beránek, Veselý, Vašák

Slavia Praha: Bellada J., Knobloch - Hrdina, Holeček, Pleyer, Imlauf, Macháček R., Tichý, Matějka, Blažek

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700