Autor: Daniel Kolman   Vloženo dne: 7.9.2009

DENÍK - Neratovice /FOTOGALERIE/ - Futsalisté Olympiku jsou po dvou kolech v nejvyšší soutěži nadále bez bodu. V domácí premiéře předvedli proti Slavii snaživý výkon, hosté se ale i bez své největší hvězdy Ivo Ulicha ukázali jako vynikající mužstvo a vyhráli hladce 4:0. Výsledek vyrovnaného prvního poločasu určila 13. minuta. Ta se stala smolnou pro domácí. Mezery v jejich obraně využila dvojice Matějka – Bejda, první nahrával, druhý nedal Hnízdilovi z bezprostřední blízkosti šanci. I když hosté častěji drželi míč na kopačkách, nebyli v první části bez šancí ani domácí.

Zejména proti pokusům Beránka a Boušky vytáhl brankář Knobloch výtečné zákroky. Nejtěsnější ztráta nechávala domácí ve hře o první body i do druhého dějství. To ale zcela ovládli sebevědomě hrající hosté. Po ukázkových kombinacích Pražané v rozmezí šesti minut hry odskočili postupně až na rozdíl čtyř gólů. Domácí, kteří se jen obtížně prosazovali do střeleckých pozic, tak nakonec ani nesáhli k chystané hře bez brankáře a zápas se víceméně jen dohrával.

V domácím prostředí se Mělničtí představí také hned v následujícím kole. V neděli 13. září do Neratovic zavítá Vysoké Mýto. Body už budou v tomto utkání téměř nutností.

Olympik Mělník – Slavia Praha 0:4 (0:1)

Branky: 13. a 33. Bejda, 28. Mařík, 34. Oliva. Rozhodčí: Černý, Nagy. ŽK: 1:1. Diváci: 120. Olympik: Hnízdil – Remenec, Beránek, Brožek, Neumann – Bouška, Průcha, Hyka, Huráb (21. Matějček). Slavia: Knobloch - Hrdina, Kamenický, Kosina, V. Bellada, Oliva, Pleyer, Holeček, Bejda, Matějka, Mařík, J. Bellada.

Článek a fotogalerii naleznete zde !

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700