Autor: Slaviafutsal.cz   Vloženo dne: 14.3.2011

eFutsal.cz - I v druhém utkání čtvrtfinálové série dokázal ERA-PACK Chrudim a jeho brankář Jakub Žďánský udržet čisté konto. Slavii neskórovala ani v domácím prostředí a odešla poražena 0:7, přesto se hrálo před početnou diváckou návštěvou utkání, na které se dalo koukat. Utkání velmi ovlivnila již první minuta, kdy se po jejích 28. vteřinách prosadil hlavou Max a hosté vedli 0:1. Ani druhý gól na sebe nedal dlouho čekat, ve 3. minutě se prosadil Douglas a za stavu 0:2 už to s domácími nevypadalo dobře, proti tak silnému soupeři se totiž dvougólová ztráta dohání jen těžko…

Přesto se Slavia snažila postupnými útoky překonat chrudimskou obranu, ale v neděli večer to pro ní byl velmi těžký úkol. Do přestávky se trefil ještě hostující Dentinho po svém typickém uvolnění a výsledek 0:3 už zůstal do přestávky.

Po změně stran přece jen Slavia přidala na odvaze, ale skórovat, natož zvrátit zápas se jí nepovedlo. Chrudim předvedla soustředěný, suverénní výkon a postupně přidávala branky. Nejprve Rešetár zvýšil na 0:4 a tři branky si nechal favorit na poslední desetiminutovku utkání. V posledních minutách hrála Slavia bez brankáře, Knoblocha nahradil Oliva a sešívaní se snažili víc držet míč, což se jim vcelku dařilo, s jednou malou skvrnkou, když přišli o míč a Rešetár pečetil výsledek na konečných 0:7.

Slavia se nemá za co stydět, hrála před svými fanoušky bojovně až do závěrečné sirény, ale ERA-PACK dokázal potvrdit i tentokrát roli favorita a s přehledem vyhrál. Třetí utkání série, které již může být poslední, se hraje v pátek 18. března od 20:00 hod. v chrudimské hale.

Slavia Praha - ERA-PACK Chrudim 0:7 (0:3)

Branky: 1., 35. Max, 5. Douglas, 13. Dentinho, 26., 40. Rešetár, 32. Vladyka.
Slavia: Knobloch, Löffler - Beránek, Holeček, Oliva, Pacheco, Kokeš, Hrdina, Míča, Zapletal, Matějka, Kosina.
ERA-PACK: Žďánský, Meller - Mareš R., Max, Dentinho, Popelka, Vladyka, Cacau, Douglas, Rešetár, Bouška, Mareš M.

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700