Autor: Slaviafutsal.cz   Vloženo dne: 11.3.2011

Dnes od 20:00 hodin vstoupí ve sportovní hale Sokola v Chrudimi do letošního play-off i naše mužstvo, které poprvé změří své síly s přetěžkým soupeřem, obhájcem titulu Era-Packem Chrudim. V sérii hrané na tři vítězná utkání se druhé utkání uskuteční hned v neděli 13.3 od 19:45 hodin, kdy se představíme před svým domácím publikem v Edenu. Utkání přímo navazuje na fotbalové utkání Gambrinus ligy, mezi Slavií a Teplicemi, a my pevně doufáme, že nás fanoušci přijdou podpořit v hojné míře. Třetí utkání se pak uskuteční opět v Chrudimi,

v pátek 18.3.

Na naší straně bohužel i nadále evidujeme zranění klíčových hráčů. Do utkání nebudou moci nastoupit Ivo Ulich a Jiří Novotný, zranění po utkání B mužstva je i Miki Wojnar.

Přesto jsme odhodláni bojovat s favoritem do posledního dechu, tak jak potvrzuje Tomáš Matějka na stránkách Pražského Deníku:

„Uvědomujeme si sílu soupeře. Chtěli bychom být co nejdůstojnějším soupeřem a alespoň jednou zvítězit. Nejlepší by bylo vyhrát hned v pátek na jejich hřišti,“ plánuje jedna z opor sešívaného celku Tomáš Matějka.

Je vysoce pravděpodobné, že Východočeši vezmou titul znovu útokem. Ve sbírce jich už mají šest. Play off se hraje na tři vítězné zápasy, novinkou je, že v pořadatelství se týmy vystřídají po jednom utkání.

„Je to určitě lepší. Týmy se představí svým příznivců za stavu 1:0. Skvělé by pro nás bylo, kdybychom dokázali vyhrát první zápas,“ pokračoval ve smělých plánech Matějka.

Na nedělní střetnutí se v pražském Edenu očekává vysoká návštěva. „Hrajeme po fotbalovém zápase Slavie s Teplicemi, tak věříme, že nás v neděli večer přijde povzbudit co nejvíce fanoušků,“ přeje si slávistický bek.

A jaká by měla být vítězná taktika v duelu proti hvězdami nabitému výběru? „Musíme hrát aktivně. Zalézt do obrany a čekat na ně by byl náš konec. Nesmíme je nechat hrát jejich hru, na jejich hvězdy bude platit důrazná hra,“ dodal Matějka.

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700