Autor: Slaviafutsal.cz   Vloženo dne: 16.2.2011

Jetbullfutsalliga.cz - Poslední kolo základní části Jetbull Futsal ligy postaví pražské Slavii do cesty silného protivníka, Balticfloru Teplice. Klub slavného jména si i přes krizi, kterou prošel na přelomu roku, dokázal vybojovat účast v play-off s předstihem a tak v pátek na palubovku nastoupí bez stresu. “Určitě nejsme favorité, ale nedáme svoji kůži lacino,“ slibuje Petr Zapletal, nejmladší hráč sestavy Slavie. “Chtěli bychom udržet 5. pozici, na kterou jsme se probojovali.“ Proti Teplicím to ale Slavia bude mít hodně těžké,

v dosavadních třech zápasech v ligové historii neuhrála s tímto soupeřem ani bod, na podzim v Teplicích prohrála 7:1. “Víme, na co si budeme muset dávat pozor. Na individuální chyby a budeme muset vycházet ze zajištěné obrany.“ Tak zní Zapletalův recept na úspěch proti Balticfloře.

Jedním z největších otazníků 22. kola, které se celé odehraje v pátek večer, je následné složení dvojc pro play-off, která začne zkraje měsíce března. Petr Zapletal, teprve 17 letý reprezentant do 21 let, nespekuluje, koho by mohla Slavia dostat. “V téhle fázi si už nemůžeme vybírat, snad jen nedostat Chrudim,“ shoduje se jeho názor s většinou ligových klubů. Pro Slavii by ale podle něj nemuselo být čtvrtfinále konečnou stanicí. “ Já věřím, že je v našich silách poprat se o první čtyři místa,“ doufá v postup do semifinále.

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700