Autor: Slaviafutsal.cz   Vloženo dne: 20.12.2010

Jetbullfutsalliga.cz - V pátek a v sobotu se hrálo pět utkání 15. kola Jetbull Futsal ligy a po řadě týdnů, kdy se zdálo, že vyrovnanost tabulky je zde snad navěky, se přece jen začíná pořadí týmů tříštit. Zatímco na čele pořadí je i přes dvě odložená utkání ERA-PACK Chrudim, druhé jsou poměrně je přehledem Balticflora Teplice a i třetí Benago Zruč nad Sázavou má svou pozici téměř jistou, konec tabulky doznal podstatných změn. Osm týmů, které budou po skončení základní části tvořit účastníky play-off, má před dalšími čtyřmi celky mírný náskok.

Poslední tři celky prohrály a Jistebník získal "jen" bod v Brně, kde remizoval s Tangem. "Jsem zklamaný, že jsme tady nevyhráli. Pokud chceme vyhrávat, musíme dát více než jeden gól. Šancí jsme na to měli dost," zhodnotil výkon Jistebníku jeho brankář Petr Krayzel.

Poslední Třinec nezvládl domácí utkání proti Vysokému Mýtu a podlehl mu 4:8. Hosté si na poslední chvíli hodně pomohli stažením brankáře Šimona z hostování v Pardubicích a i on měl velký podíl na vítězství hostů. Domácí jsou tak v nezáviděníhodné situaci, v posledních sedmi kolech se již jen třikrát představí doma a boj o záchranu pro něj bude velmi náročný.

Stejně špatná situace je v Helasu Brno, ten ale aktuální prohry s Balticflorou Teplice nemusí litovat. Hosté mají silný tým a vysoké ambice a tak prohra s ním tolik nebolí, byť byla ve výši 2:8 v domácím prostředí. "Když budu počítat i dvě vítězství v poháru, vyhráli jsme podesáté za sebou. To potvrzuje, že se pracujeme dobře a kvalitně," řekl po utkání pro klubový web trenér Teplic Guimaraes.

Velmi smutné je 15. kolo pro oba pražské týmy. Bohemians 1905 prohráli v domácím prostředí po velmi matném výkonu s Torfem Pardubice 1:6, když neměli příliš štěstí v koncovce, zatímco hosté dokázali své šance proměňovat. Slavia prohrála trochu podle očekávání s Benagem, jenže její šance žily dlouho. Poločas vyhráli sešívaní 3:2, jenže jejich snahu zlomily dvě slepení branky Benaga po přestávce a tak se klub se slavným jménem stále potácí tam, kde ho před zahájením sezóny nikdo nečekal.

15. kolo Jetbull Futsal ligy

Tango Brno - CC Jistebník 1:1 (1:0)
Bohemians 1905 - Torf Pardubice 1:6 (0:2)
Kajot Helas Brno - Balticflora Teplice 2:8 (0:4)
SKP Likop Třinec - Nejzbach Vysoké Mýto 4:8 (2:4)
Slavia Praha - Benago Zruč n/S. 3:5 (3:2)

Odloženo - neděle 16.1.2011
16:00 Indoss Plzeň - ERA-PACK Chrudim

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700