Autor: Slaviafutsal.cz   Vloženo dne: 29.11.2010

Byli jsme si plně vědomi důležitosti utkání, které nás mohlo v případě vítězství dostat do klidného středu tabulky, v případě prohry naopak posunout do bojů o záchranu v soutěži. Po kvalitně sehraném prvním poločasu ve kterém jsme nevyužili několik příležitostí ke skórování jsme pár vteřin před koncem neuhlídali standardní situaci, a domácí nechali vstřelit důležitý první gól zápasu. Do druhého dějství jsme doslova "vlétli" s odhodláním výsledek otočit. Za první dvě minuty jsme si vypracovali snad čtyři obrovské šance, z nichž především nájezd

Beránka, od kterého čekal přihrávku zcela osamocený Oliva na zadní tyči opuštěné Mýtské branky po vyrovnání doslova volal. Místo toho se domácí "oklepali" z úvodního tlaku, využili naší již standardní chyby vzadu, které pak devalvují výkon celého týmu, a Vácha pohotově zvýšil na 2:0. Pak se Hrdina velmi pěkně trefil z přímého kopu a snížil, což opět vystupňovalo naši snahu, avšak koncovka byla žalostná. Naopak deset minut před koncem přišel po našich několika dalších šancích doslova kolaps, kupili jsme chybu za chybou a soupeř nemilosrdně trestal. Během minuty jsme dostali tři branky a o osudu utkání bylo rozhodnuto. Zkusili jsme ještě dlouho power-play, ve které byl na obou stranách výsledek kosmeticky upraven na konečných 7:2.

Do utkání jsme vzhledem k široké marodce nastoupili s devíti hráči do pole, již na začátku utkání se ale zranil Holeček, který musel ze zápasu již v 6. minutě odstoupit.

Nejzbach Vysoké Mýto - SK Slavia Praha 7:2 (1:0)

Branky: 20., 31. Formánek, 25. Vácha, 30. Lištván, 31., 39. Vágner, 34. Michalec - 26. Hrdina, 37. Zapletal.

Sestava: Loffler - Matějka, Oliva, Bejda, Beránek - Hrdina, Zapletal, Kosina, Svátek - Holeček.

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700