Autor: Slaviafutsal.cz   Vloženo dne: 14.11.2010

Slaviaultras.cz - Po utkání s Baníkem se slušný počet fanoušků vydal rovnou na futsalový zápas s Plzní, který se odehrál v nedaleké hale v Edenu. Každý, kdo vyrazil si rozhodně po nevydařeném utkání s Baníkem zlepšil náladu. Od začátku se velmi dobře fandilo, všemu pomohla i výborná akustika haly. Připraveno bylo také menší choreo, kdy se na transparentu objevilo "Hoši děkujeme, vy jste Slavia!" a kolem několik desítek slavistických hvězd. Poločasovou přestávku zpříjemnila taneční skupina dívek, slávistek, které zatancovaly i na slávistickou hymnu.

K nim se ochotně připojovali i fanoušci na tribunách. Kozy ven!

Ve druhé půli se do fandění zapojilo ještě více lidí a ke konci byla atmosféra naprosto výborná. Velmi dobře se přidávali ostatní tribuny, dokonce jsme byli třeba svědky pokřiku "Naše lavička, pokračuje", kdy na pokřik červenobílá odpovídala střídačka Slavie "síla!". :-)

Halou projela také několikrát vlna, objevilo se několik starších chorálů, repertoar byl opravdu pestrý. "Co to zpíváte?" jsme dávali s ředitelem futsalové Slavie Danem Kolmanem, který se ochotně zapojoval do fandění. Milé fotbalové vedení, budete taky takhle fandit s námi?

Slavia nakonec zvítězila 4:1 a následná děkovačka stála opravdu za to. Fotbalisti, přijďte se někdy podívat na futsal jak se bojuje za Slavii, jak vypadá opravdová radost. Ti hráči neberou miliony, futsal hrají téměř zadarmo a moc si váží jakékoliv podpory. To je ta podstata, které si na futsalistech velmi vážíme...

Na futsale se každý dobře bavil, snad tento zápas nalákal fanoušky i na další zápasy. Po futsalu se velká část slávistů přesunula na vedlejší diskotéku, kde někteří pijí dodnes...

V průběhu večera se k nám také donesla zpráva, že Vršovicem chodí 15 sparťanů. Z diskotéky se tedy vydala 50 slávistů, kteří se procházeli po Vršovicích. Nakonec se ukázalo, že údajní sparťani jsou mladí bohemáci, které již držela policie.

Velmi povedený den! Ať žije Slavia!

Článek převzatý z webu Slaviaultras.cz, celý jej můžete číst zde !

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700