Autor: Slaviafutsal.cz   Vloženo dne: 11.11.2010

Vedle Radia Bonton se naším dalším partnerem z oblasti kultury a médií stává televizní stanice Óčko, a především stejnojmenný MUSIC KLUB, který se nachází v Kongresovém centru v blízkosti starobylého Vyšehradu! A protože jsme chtěli udělat radost fanouškům, první akcí kterou jsme ve spolupráci s naším novým partnerem připravili je to, že zakoupená vstupenka na futsalové utkání SK Slavia - Indoss Plzeň je zároveň v páteční večer platná i pro vstup do tohoto MUSIC KLUBU, kde vystoupí DJ Wich a DJ Black Jesus LIVE. Fanoušci, kteří plánují oslavy

a slavnostní party ku příležitosti posledního domácího utkání fotbalové Slavie s Baníkem Ostrava, tak mohou po futsalu oslavovat v tomto příjemném Music klubu.

Někteří fanoušci na našem profilu na Facebooku volali po vstupném zdarma, byť je za "lidovou" cenu 50,--. Nám připadalo přínosnější vstupné zachovat, neboť každá prodaná vstupenka pokladně klubu pomáhá, ale něco ke vstupence "přidat". A vzhledem k tomu, že do Óčko Music klubu není vstupné právě nejlevnější, může návštěvník futsalového utkání ušetřit výraznou částku a dobře se v páteční večer pobavit!

Pevně věříme, že fanoušci si pátek pořádně užijí a náladu jim zvedne výhra nad Baníkem, výhra nad Indossem Plzeň, a pořádná party v Music klubu Óčko!!!!!!

Děkujeme za návštěvu i povzbuzování!

Držíme při sobě! Slavia FOREVER!

Webová prezentace Music klubu Óčko zde !

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700