Autor: Slaviafutsal.cz   Vloženo dne: 8.11.2010

eFutsal.cz - Nerozhodný výsledek v utkání Helas Brno - Slavia Praha, kdy si každý tým připsal po jedné brance, se zrodil až po přestávce. V závěru sice mohli domácí strhnout výhru na svou stranu, ale nevyužili dva desetimetrové kopy v poslední minutě. První poločas asi trenérům na obou stranách nepřinesl příliš nadšení a snaha obou celků o dobývání branky soupeře efekt neměla, hra postrádala nápad a šance na obou stranách spíše pramenily z chyb a protiútoků po ztrátách míče. Maximum, čeho soupeři dosáhli, bylo nastřelení konstrukce branky…

Hra se ale zdramatizovala ve 26. minutě, kdy dal Lacko gól na 1:0. "My v tu chvíli reklamovali faul," řekl nám Slávista Petr Oliva, který se později zapsal do statistik utkání. "Helas se pak zatáhl a my se tlačili před jeho branku. Měli jsme hodně šancí, i stoprocentních, ale pořád tam nic nepadalo."

Až pět minut před koncem přišlo vyrovnání, které zařídil právě Oliva. "Udělal jsem jednu kličku a poslal míč bodlem na branku, brankářovi to tam přes nohu spadlo," popsal svůj střelecký úspěch. Pak se hra přelévala od jedné branky ke druhé a velká dramata přinesla poslední minuta. Rozhodčí nařídil ve prospěch Helasu desetimetrový kop. "Myslím si, že dokážu být objektivní, ale tohle se pískat nemělo. Naštěstí to Ondra Knobloch vytáhl Micovi na břevno."

Ale nebylo to vše, Helas mě stejnou výhodu v poslední minutě ještě jednou. "To už faul opravdu byl," konstatoval Oliva. Ani napodruhé ale domácí tuto výhodu nedokázali využít a tak utkání skončilo remízou 1:1. Domácí tak díky tomu zůstávají na poslední příčce tabulky.

Radek Klier / eFutsal.cz

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700