Autor: Slaviafutsal.cz   Vloženo dne: 24.10.2010

Do souboje s rezervou prvoligového Benaga jsme nastupovali ve stejné sestavě, které letos zcela neohroženě kráčí přeborem. Vzhledem k ligové pauze jsme očekávali, že Benago nastoupí s hráči z A mužstva, což se vyplnilo. Do zápasu nastoupili Filinger a Angellot, kteří táhnou ligový tým Benaga a patří mezi hvězdy naší ligy(Angellot 10 branek a Filinger 7 branek v lize!!!). Čekala nás tedy velmi těžká práce. Trenéři Brokl a Větrovský dnes naordinovali zcela jasnou taktiku, která vyšla do puntíku. Náš tým vycházel ze zabezpečené obrany a hrozil z mnoha brejků.

Připočteme-li k tomu precizně odbráněnou power play soupeře, která trvala více než 15minut, zaslouží naši mladíci velkou pochvalu. Dnešní výhra byla zcela zasloužená.

trenér Větrovský po utkání řekl: Na soupeře jsme se chystali celý týden a velmi pečlivě jsme se zaměřovali na power play, protože jsme věděli, že je to silná zbraň soupeře. Do utkání jsme zvolili defenzivní taktiku, protože jsme si byli vědomi silných individualit na straně soupeře a tímto se nám je podařilo eliminovat. Naše brejky byly velmi nebezpečné a Krajč na straně Benaga předvedl famózní výkon. Děkuji všem hráčům za předvedený a disciplinovaný výkon.

trenér Brokl: děkuji hráčům za předvedený výkon. Splnili do puntíku stanovenou taktiku a ta slavila úspěch. Dnes mě zaskočil výkon rozhodčích, který byl na vysoké úrovni a dokreslil tak výbornou kvalitu dnešního utkání. Já se dnes po delší době postavil na střídačku za trenéra Nedvěda, který byl služebně mimo a přemýšlím, že bych mu od příštího kola koupil permanentku do divadla :D

SK Slavia Praha "B" - Benago Zruč nad Sázavou "B" 3:0 (1:0)

Slavia: kučera - vejvoda, brychta, zapletal, holeček - míča, brokl, sop, blažek

Benago: krajč - šulc, angellot, filinger, fitzel, gonzales

branky: zapletal 2, sop

Celý článek na webu mládeže zde !

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700