Autor: Daniel Kolman   Vloženo dne: 20.9.2010

V loňské sezóně skončilo Tango po základní části na druhém místě, naše mužstvo až sedmé. Přesto jsme dokázali soupeře, který byl v sérii jasným favoritem vyřadit. A jak je vidět, "brňáci" vyřazení ještě úplně nestrávili. Ve 3. kole jsme se střetli s Tangem na domácí palubovce, a soupeř opět odjel s prázdnou po prohře 5:2, čímž jsme Brnu již výrazně bodově odskočili. Ani v jednom ze soupeřových komentářů není náš výkon a hra oceněna, ba naopak. Nevadí. My přejeme Tangu ať najde ztracenou pohodu, a do dalších utkání se mu daří lépe než doposud.

Z webu Tango Brno:

Laciné góly nás připravily o lepší výsledek se Slávií !

Mizerný první poločas a dva góly, které prostě nemůžeme dostávat, se výrazně podepsaly pod prohru s naším "oblíbeným" pražským týmem.

SK Slávia Praha - FC Tango 5:2 (2:0)

branky: Zapletal 2, Hrdina, Holeček a Matějka - Havel Josef a Brůna

sestava: Zrzavý, Kubíček, Havel Jan, Havel Josef, Belej, Peška, Outrata, Vlach, Mareš, Vlček, Brůna, Veselovský

Katastrofální začátek sezóny pokračuje a to ještě zdaleka nemusí být konec, protože Tango teď jede opět ven (do Jistebníku).

První poločas hodně ovlivnila hrubka Zrzavého v naší brance, po které se Slávia radovala z laciného vedení - hráč hlavičkující zády k brance na hranici brankoviště prostě gól dát nemůže !!!

Když pominu další chybu v naší obraně, kterou Slávka pochopitelně potrestala druhým gólem, tak velký futsal v Edenu k vidění nebyl. Celkem pět střel na branku opravdu nemůže fanoušky uspokojit.

Bouře, kterou spustil trenér v naší kabině byala sice velká, ale hráče z počátku druhého poločasu zjevně neprobudila. Těžko by totiž mohl Holeček tak snadno projít kolem Brůny a dát tak jeden ze svých nejjednodušších branek v lize. Na brance měl podíl i Lukáš a tak se poroučel ze hřiště a do gólu šel Kubíček.

Pak se stalo něco neuvěřitelného...... Tango začalo hrát a domácí náhle nevěděli kam dříve skočit. Brůna ani Veselovský (tyč) ještě branku nevstřelili, ale pak našel nezištně Belej Pepu Havla a ten odčaroval domácí branku. Za několik minut kluci sehráli výborný signál při trestňáku a Pepa nabídl Brůnovi gól na zlatém podnosu. Nejednou to šlo, Slávka čekala na ránu z milosti, ale další trestný kop po dvojí hře brankáře Tango nepotrestalo a z protiútoku naopak padl další "šílený" gól do naší branky. Kubíček vychytal z úhlu střelu protihráče a míč skákal mezi třemi hráči Tanga. K odkopu do "bezpečí" se nakonec odhodlal Veselovský, bohužel tak nešťastně, že trefil poblíž stojícího slávistu a od něj se míč odrazil do naší prázdné branky. Hrůza !!!

Tím také velký tlak skončil a Slávia korunovala tři body střelou do "prázdné".

Musím souhlasit s názorem domácího kouče Brychty: výhra Slávie je zasloužená, protože deset minut kvalitního výkonu nemůže stačit na body v žádném ligovém zápase a když se k tomu přidají ještě obrovské individuální chyby hráčů, tak nemůžeme čekat jiný výsledek, než prohru !!!

Celý článek na webu Tanga Brno naleznete zde !

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700