Autor: Daniel Kolman   Vloženo dne: 31.8.2010

Tři dnes již naši bývalí hráči se stali součástí transakce, která se odehrála mezi naším týmem a městským rivalem Bohemians 1905. Ti celé léto mocně posilují kádr. Z Teplic přišel kapitán reprezentace Martin Dlouhý, z mistrovské Chrudimi Marek Kopecký, a nyní z našeho týmu dokonce tři hráči. Brankář Jaroslav Bellada byl v jednání s "klokany" již od loňské zimy, Petr Tichý u našich "sousedů" v průběhu loňské sezóny hostoval. Po příchodu svého velkého kamaráda Dlouhého do Bohemians se netajil svým přáním odejít za ním také Petr Pleyer, který si svůj přestup tak trochu vytrucoval, ovšem ekonomická nabídka vedení Bohemians byla tak

lákavá, že k dohodě vedení obou klubů nakonec došlo.

I volba Jaroslava Bellady je logická. V Bohemians je brankářskou jedničkou "hostující" Michal Kudrna z Čechie Slaný, a na tomto postu je potřeba mít kmenového hráče. V našem mužstvu vládne mezi tyčemi Ondřej Knobloch, jemuž šlape navrátilec z Austrálie Erik Loffler, v záloze pak máme mladé brankáře z reprezentace do 21 let Jakuba Tichého a Davida Šturmu. Pozice Jaroslava Bellady tak nebyla jednoduchá, a přestup je logickým vyústěním.

Petr Tichý se na začátku loňské sezóny v našem kádru neprosadil, odešel pak na hostování do Bohemians. Ani tam se trvale neprosadil. Přípravu pak opět začal v našem mužstvu, a svými výkony si řekl o kádr A týmu. Jeho přáním však bylo pokračovat v zelenobílém dresu, dále pod trenérem Bartoškem.

Klub Bohemians 1905 se tak zařadil mezi největší favority soutěže. Play-off by mělo být samozřejmostí. Se jmény které nyní soupeř v sestavě má si musí klást jen ty nejvyšší cíle, a měl by být jedním z největších soupeřů pro mistrovskou Chrudim. Především první čtveřice se Šnídlem, Dlouhým, Pleyerem a Kopeckým budí respekt.

Hráčům děkujeme za to co pro Slavii odvedli, a přejeme ať se jim v novém působišti daří. Samozřejmě mimo utkání proti našemu mužstvu :)

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700