Autor: Daniel Kolman   Vloženo dne: 11.8.2010

Kdo v úterní večer zavítal do nové chodovské haly rozhodně nelitoval. Téměř vyprodané hlediště, ve kterém oba tábory fanoušků skvěle povzbuzovaly své týmy po celé utkání, vidělo bojovné a dramatické utkání, které mělo všechny parametry derby, a bylo výbornou pozvánkou na blížící se ligový ročník. Hra byla mírně poznamenána začátkem přípravy, a tak ne každá akce vyšla dle představ hráčů a trenérů, přesto v této rané fázi přípravy přinesla kvalitní podívanou, okořeněnou brankami a prodloužením. V něm jsme se v závěru poprvé v utkání ujali vedení, které jsme již udrželi.

Do utkání nastoupila nová posila Bohemians, hrající ikona českého futsalu, kapitán reprezentace, jemuž ale v hrudi tluče "slavistické" srdce, Martin Dlouhý, který se zařadil do čtveřice ke svým bývalým spoluhráčům ze zaniklého Eco Investmentu.

V utkání jsme třikrát dotahovali skóre. V prvním poločasu na konečných 1:1 srovnal Tichý, kterému před prázdnou bránu připravil míč Matějka, když před tím překonal Václav Bellada v dresu Bohemians svého bratra Jaroslava v naší brance. Velmi dobře hrající Tichý ve druhém dějství vykombinoval s Bejdou obranu domácích, a náš kapitán srovnal na 2:2. Tak skončila základní hrací doba a prodlužovalo se. My mohli litovat mnoha neproměněných šancí, především Holeček, který se dokázal výborně prosadit, mohl skórovat několikrát. I soupeř však několikrát nebezpečně ohrozil naše brankáře.

Po naší chybě se soupeř opět ujal vedení v závěru první části nastavení. Těsně před koncem však vzal osud utkání do svých rukou Oliva, který se nejprve sám prosadil přes celou obranu soupeře, a zblízka lobem překonal brankáře Kudrnu, aby vzápětí napálil trestný kop z poměrně velké vzdálenosti přesně k tyči, čímž dal výsledku konečnou podobu v náš prospěch.

Velké poděkování patří fanouškům, kteří v nové chodovské hale vytvořili parádní atmosféru, která je v rámci futsalových utkání nevídaná, a nezbývá jen doufat, že takto povzbuzovat se bude i v rámci ligových utkání!!!!

Naše mužstvo tímto postoupilo do osmifinále celostátní části Poháru ČMFS. Naším soupeřem bude vítěz českobudějovického kraje, kterým je Absolutteam České Budějovice.

Bohemians 1905 – SK Slavia Praha 3:4 (2:2, 1:1)

Branky: 18. Bellada V. (Šnídl) 1:0, 20. Tichý P. (Matějka) 1:1, 23. Málek (Dlouhý) 2:1, 30. Bejda (Tichý) 2:2, 45. Frohna (Málek) 3:2, 48. Oliva 3:3, 49. Oliva 3:4

ŽK: 32. Bellada, 49.? - 17. Pacheco, 30. Bejda Rozhodčí: M.Černý, O. Černý

Bohemians 1905: Kudrna, Franěk – Stejskal, Junek, Dlouhý, Šnídl, Frohna, Vodecký, Vrána, Bellada, Málek, Rott Trenér: Bartošek

Slavia Praha: Bellada J., Knobloch – Bejda, Oliva, Matějka, Tichý P - Novotný, Pacheco, Kosina, Holeček - Kokeš, Jurčovský Trenér: Brychta

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700