Autor: Daniel Kolman   Vloženo dne: 5.8.2010

Na jednu stranu příjemné starosti, na druhou stranu těžké rozhodování čeká realizační tým, co se týče brankářského postu v našem klubu pro nadcházející sezónu. K dosavadní "jedničce" mezi tyčemi Ondřeji Knoblochovi, který bude hájit naši "svatyni" čtvrtým rokem, se do přípravy zapojili další velmi kvalitní brankáři, kteří by v jakémkoliv jiném ligovém mužstvu mohli zaujmout post klubové "jedničky". Ze své australské mise se vrátil Erik Loffler, který má zkušenosti již z Benaga, a z hostování v Mladé Boleslavi Jaroslav Bellada, dlouholetá opora Eco Investmentu.

Pod vedením trenéra brankářů Martina Cicali se dále připravují i oba brankáři širšího kádru reprezentace České republiky do 21 let, Jakub Tichý a David Šturma. I oni již mají na svém kontě ligové starty.

Martin Cicala říká: "Do sezóny by měla zasáhnout pouze trojice, a já bych preferoval aby třetím brankářem chytajícím v B týmu byl jeden z mladíků. Už vloni bylo jasné, že všichni tři brankáři (Knobloch, Bellada, Loffler) jsou kvalitní, a výkonnostní rozdíly jsou mezi nimi minimální. Do branky však může jen jeden."

Do začátku ligy zbývá ještě měsíc, a tak budou mít trenéři i brankáři dostatek času na to, aby konečný výběr byl ten nejsprávnější.

Ondřej Knobloch (1973) v lize odchytal 8 sezón, 172 utkání, za mužstva Bakov nad Jizerou, Benago Zruč nad Sázavou, SELP Mladá Boleslav a SK Slavia Praha.

Erik Loffler (1983) v lize odchytal 3 sezóny, 34 utkání, za mužstva Benago Zruč nad Sázavou, SELP Mladá Boleslav.

Jaroslav Bellada (1984) v lize odchytal 6 sezón, 77 utkání, za mužstva Viktoria Žižkov, Eco Investment a SK Slavia Praha.

Jakub Tichý (1990) v lize působí 2 sezóny, 22 utkání, v mužstvech Eco Investment a SK Slavia Praha.

David Šturma (1990) v lize působí 2 sezóny, 17 utkání, v mužstvech SELP Mladá Boleslav a SK Slavia Praha.

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700