Autor: Daniel Kolman   Vloženo dne: 27.4.2010

eFutsal - Po pondělním čtvrtém semifinálovém utkání Slavia - Chrudim je rozhodnuto. Do finále proti Balticfloře Teplice postupuje obhájce titulu a diváci se mohou začít těšit na sérii, jejíž obsazení mnoho odborníků tipovalo již před zahájením sezóny. Utkání mělo strhující začátek, když domácí šli po nenápadné střele Novotného do vedení již ve 23 vteřině utkání. Hosté ale vyrovnali velmi rychle a již v čase 1:14 byl stav 1:1. Pak už Chrudim převzala aktivitu a protože na rozdíl od sobotního utkání dokázala být i produktivní, navršila do přestávky svůj náskok na 1:5.

Ve druhém poločasu hosté již jen udržovali svůj náskok, nehnali se dopředu tak jako v první půli, přesto byly od obou týmů k vidění zajímavé akce. Jediný gól druhého poločasu vstřelil Brazilec Cacau a po výhře 1:6 se tak Chrudim stala účastníkem finálové série.

Ota Stejskal (ERA-PACK): "Ve čtvrtém utkání jsme již neponechali nic náhodě a soustředěným výkonem jsme učinili poslední krok k cestě do finále. Úvod utkání jsme sice nezvládli a v první minutě inkasovali. Naštěstí se nám podařilo ihned vyrovnat a do konce poločasu přidat ještě čtyři branky, což byl dostatečný náskok do druhé poloviny zápasu. V ní jsme se již zaměřili na držení míče a vyvarování se chyb, které by umožnily návrat Slavie do hry. To se podařilo a opět je na místě poděkovat hráčům za přístup k utkání a divákům za podporu a hlavně za to, že vážili cestu na horkou půdu Edenu. Myslím si, že oba fanouškovské tábory patřily k ozdobám utkání a ukázaly, jak má vypadat ta správná atmosféra na futsalovém utkání."

SK Slavia Praha - Era Pack Chrudim 1:6 (1:5)

Branky: Novotný -

Slavia: Knobloch, Tichý - Bejda, Oliva, Novotný, Pleyer, Pacheco, Kosina, Kracman, Imlauf, Hrdina.

Článek na webu eFutsal.cz naleznete zde !

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700