Autor: Daniel Kolman   Vloženo dne: 20.4.2010

Díky termínům České televize nehrajeme třetí semifinále play-off, první v domácím prostředí, právě v ideální čas. Utkání začíná v sobotu 24.4.2010 na palubovce sportovní haly Eden již v 10:00 hodin dopoledne před kamerami sportovního kanálu České televize ČT 4 Sport. Přesto věříme, že fanoušci si do haly cestu najdou, a přijdou podpořit náš tým, který semifinále vybojoval v nervy drásajícím souboji s Tangem Brno v pěti utkáních, z nichž se čtyřikrát střílelo ze značky pokutového kopu a v sérii jsme prohrávali již 0:2 na utkání. Stejný stav je nyní i s Era-Packem Chrudim.

Obě utkání jsmena půdě soupeře prohráli. To první 7:1 po poměrně vyrovnaném vývoji, když jsme 4 branky inkasovali v závěru při power-play, a druhé 9:5, když jsme korigovali výsledek až v závěru zápasu.

V dresu soupeře hraje prim především brazilská hvězda Cacao, tým je však plný dalších skvělých hráčů, jako je Rešetár, Mikan, bratři Marešové, Meller, Kopecký, další prazilci Pica Pao, nebo Max. Naši hráči se však nevzdávají, a chtějí soupeře ještě pořádně potrápit. Tým je odhodlaný odevzdat na palubovce všechno, pokusit se za podpory fanoušků vyhrát, a prodloužit tak sérii minimálně do druhého domácího zápasu, který by se hrál v pondělí večer opět v Edenu.

Všichni se shodují, že důležitá je právě podpora diváků, kteří nás tak úžasně podporovali v sérii s Brnem. Věří, že i přes brzký dopolední čas si cestu do haly najdou a vytvoří vynikající sportovní atmosféru. Z Chrudimi se také chystá početná skupina příznivců.

Mužstvo fanouškům vzkazuje: "Velmi si vážíme vaší podpory a doufáme, že při vrcholném utkání sezóny nebudete na tribuně chybět, a vytvoříte nám opravdové domácí prostředí. Jedině s vámi dokážeme Chrudim porazit!"

I vzhledem k tomu, že se jedná o "televizní" utkání doufáme, že fanoušci nenechají Slavii na holičkách, a ukáží kde jsou nejlepší fanoušci! Děkujeme!

SK Slavia Praha - EP Chrudim, sobota 24.4.2010, 10:00 hodin, SH EDEN

Článek na Slavia Ultras naleznete zde !

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700