Autor: Daniel Kolman   Vloženo dne: 18.2.2010

Deka, která na týmu již několik týdnů leží se nepodařila zlomit. Opět jsme podali velmi dobrý a kvalitní výkon, vypracovali si obrovské množství brankových příležitostí které jsme neproměnili, a dopustili se v obraně fatálních chyb. Ty kvalitní soupeř v čele s vynikajícím Belejem zužitkoval a tak jsme opět bez bodu. Diváci vyděli kvalitní a dramatickou podívanou, trenér Neumann pochválil mužstvo za výborný výkon, ovšem to nám body nepřinese. Musíme se obrnit trpělivostí a čekat, kdy se k nám střelecké štěstí jenž je prostě nezbytné opět vrátí.

Do utkání jsme vstoupili dobře s cílem ubránit první čtveřici brněnských. Začátek byl opatrnější, týmy držely míč a hrály na jistotu. Střelci se několikrát pokusili ohrozit branku soupeře, ale oba gólmani spolehlivě likvidovali všechny střely. V naší brance se objevil mladík Šturma, jemuž kryl záda kolega z reprezentačního výběru "U-21" Tichý. Pro trenéry nebylo lehké se rozhodnout kdo dostane přednost v brance a šanci prosadit se za absentujícího Knoblocha. Přednost nakonec dostal Šturma, který v letošní sezóně odchytal mnohem více utkání, než dlouho zraněný Tichý, který však závěrečnou pětiminutovku v předchozím utkání s Chrudimí odchytal také spolehlivě.

V polovině utkání jsme se dostali do prvních obrovských příležitostí, nakonec však skóroval Novotný po zaváhání soupeře v rozehrávce, a chytře přeloboval Ždáňského, 1:0. Vypracovali jsme si i další gólovky, Hrdina postupoval sám na brankáře, nic se ale již využít bohužel nepodařilo. Kdyby byl stav daleko výraznější, nikdo se nemohl divit, ale naše koncovka je žalostná.

Ve druhém poločasu tak přišel klasický trest. Po naší fatální chybě v rozehrávce soupeř vyrovnal, a téměř vzápětí poslal dlouhý míč hlavou do vlastní branky náš obránce. My jsme se začali tlačit před branku soupeře, a inkasovali potřetí. Tým se nepoložil a dál bojoval o výsledek. Chytrý lob Novotného za obranu poslal do sítě nejmenší hráč na hřišti Pleyer, a v posledních 12 minutách bylo o co hrát. Dobře jsme kombinovali a vytvářeli si jednu šanci za druhou, avšak ani v těch nejvyloženějších jsme nedokázali dopravit míč za brankovou čáru. V samotném závěru jsme se pokusili o power-play, v ní jsme však ještě dvakrát inkasovali.

I soupeř na své webové stránce www.tango-brno.cz uznává, že výsledek je pro nás až příliš krutý. Nedá se nic dělat, gratulujeme soupeři k vítězství a jedeme dál.

Fotografie z utkání naleznete v "Galerii".

Slavia Praha - Tango Brno 2 : 5 (1 : 0)

Rozhodčí: Kaštánek Libor (8), Trlida Zdeněk (7,9). Delegát: Blažek Marek Diváků: 300
Branky: 10. Novotný Jiří, 28. Pleyer Petr - 24. Veselovský Tomáš, 26. vlastní Matějka, 28. Belej Michal (Brůna Martin), 40. Belej Michal, 40. Belej Michal
ŽK: Pacheco Davide - 0
Slavia Praha: Šturma David, Bejda Stanislav, Pleyer Petr, Kracman Matěj, Novotný Jiří, Ulich Ivo, Pacheco Davide, Hrdina Martin, Matějka Tomáš, Kosina Jan, Tichý Jakub Trenér: Bejda Stanislav
Tango Brno: Žďánský Jakub, Chadzidis Dimostenis, Vlček Radim, Brůna Martin, Vlach Aleš, Vacula Vojtěch, Dufek Aleš, Belej Michal, Kubíček Václav, Havel Josef, Peška Lukáš, Veselovský Tomáš, vlastní Trenér: Korený Radek

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700