Autor: Daniel Kolman   Vloženo dne: 27.7.2009

Prvním střelcem v novodobé červenobílé historii klubu se stal Stanislav Mařík, který perfektně zužitkoval nacvičený signál po zahrání rohového kopu, a po přihrávce Kosiny nás již v první minutě přátelského utkání s Balticflorou Teplice poslal do vedení 1:0. Přes dvě nastřelené tyče, a další velmi slibné šance jsme však již neskórovali, a utkání, které se přes začátek přípravy muselo divákům líbit, po vyrovnání Dyatlova skončilo spravedlivou remízou. Soupeř představil několik zahraničních posil a bývalého hráče Eco Investmentu Martina Dlouhého, který do Teplic přestoupil z našeho mužstva.

V prvním poločasu jsme byli lepším týmem a měli trvale míč pod kontrolou. Vytěžili jsme však pouze jednu branku, kterou vstřelil Mařík po přihrávce Kosiny, když se nám zdařilo zahrát secvičenou akci po rohovém kopu. I další šance volaly po brance, Hrdina šel sám na brankáře, a ani Pleyer svůj únik nezužitkoval. Ve druhém dějství přebrali otěže utkání hráči Teplic, a naopak my jsme se dostávali do nebezpečných breaků. Kracman nastřelil tyč, která zvonila i po rozehraném nepřímém kopu, po dvojím hraní soupeře s gólmanem. Únik nezužitkoval ani Pleyer s Hrdinou. Nakonec tak přišlo po tečované střele asi zasloužené vyrovnání.

Do utkání nezasáhly opory Oliva, Kamenický, Ulich, Knobloch nebo Engelmann, Jurčovský, Krejčík, Brychta a další hráči z důvodu dovolených, soustředění, či zranění. Vznikla tak možnost vyzkoušet další hráče, a jejich výkon především v prvním poločasu nezklamal. Naopak, trenéři budou mít jistě těžkou hlavu, neboť kádr se jeví jako vyrovnaný a kvalitní.

Utkání navštívilo více než 100 diváků, kterým mužstvo velmi děkuje za podporu!!

SK Slavia Praha:

Bellada Jaroslav, Císař Tomáš - Kosina Jan, Hrdina Martin, Mařík Stanislav, Pleyer Petr - Bellada Václav, Matějka Tomáš, Holeček Michal, Bejda Stanislav - Tichý Petr, Kracman Matěj

Balticflora Teplice:

Kalina Jan, Vozár Mário - Sedlák Václav, Salák Michal, Dlouhý Martin, Barnat Jan, Stejskal Pavel, Reinhardt Kevin, Tolstoj Alexandr, Bobrov Alexandr, Nazarikov Anton, Dyatlov Andrej

Branky: 1. Mařík (Kosina) - 47. Dyatlov (Barnat)

V sekci fotogalerie naleznete fotografie z utkání Pavla Lišky a Denisy Kolmanové, na nichž naleznete zadokumentovánu i první branku vstřelenou Maříkem.

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700